• Hoodies as a fashion statement?

  1. Missguided  //  2.Urban Outfitters  //  3. Missguided  //  4. Asos  //  5. Urban Outfitters  //  6. Urban Outfitters


  Maybe some of you have noticed on social media lately, that hoodies are becoming more and more common to be worn as a fashion statement, and not just something you put on during the weekends when you feel a bit lazy, or at least, that’s my opinion on hoodies 😉    


  However, I’m kind of getting hooked on this trend. I have never worn a hoodie in school, as I generally associate hoodies with laziness. But after I have seen on the social media, how you can dress hoodies up and make them look good and sporty, I am exited to try it out. In fact, I just ordered the orange one from Urban Outfitters, after I saw a girl on Instagram styling it in a cool way. So now I’ll give it a try, and see how it will look. What’s your opinion on hoodies?  Måske er der nogle af jer, som har bemærket på de sociale medier her på det sidste, at hættetrøjer er blevet mere og mere almindeligt at bære som en fashion statement, og ikke bare en dovenskabs beklædning som du har på i løbet af weekenden. Det er ihvertfald min holdning til hættetrøjer 😉


  Men jeg er dog blivet en smule hooked på trenden, men hvis jeg skal være helt ærlig, har jeg aldrig haft en hættetrøje på i skolen, da jeg ofte forbinder hættetrøjer med dovenskab. Men efter at jeg har set på de sociale medier, hvordan du kan dress hættetrøjer op og få dem til at se godt og sporty ud, uden at have en snært af dovenskab, er jeg begyndt at kunne lide dem. Faktisk har jeg lige bestilt den orange fra Urban Outfitters, efter jeg så en pige på Instagram style den på en cool måde. Så nu vil jeg give det en chance, og se hvordan det vil se ud. Hvad er jeres forhold til hættetrøjer?

  Share:

  1 Comment

  1. JItendra Dhaka
   September 11, 2017 / 10:00 am

   hi

  Leave a Reply