• Why has there been so much silence on my blog lately?

  Hello again my loves. It’s been a while, and there’s a good reason for that. First of all, as I said in one of my earlier posts, I’m writing a 4000 word essay during my summer holiday, which takes a great deal of my time. That’s my first priority atm, but hopefully I’ll soon be done with it. 

  Secondly, I’m a perfectionist. This means that I don’t want to just post something random, because I haven’t had the time to blog. I rather then wait for a couple of days, so I can really put my thoughts and work into what I do. This however means, if I’m not inspired or haven’t got the right pictures for the post, it can be a bit silent on the blog. I really strive for quality on my blog, with nice pictures and a well written text. So I apologize for the silence these days, but I just wanted to make it clear why these small gaps with no posts occur. I hope you understand 🙂 Hugs and kisses! 
  Hej igen my loves. Det har været lidt stille på bloggen, og det har der været en god grund til. Først og fremmest, som jeg sagde i et af mine tidligere indlæg, er jeg igang med at skrive en 4000 ords stil i min sommerferie, som jeg bruger en masse af min tid på. Det er min første prioritet i øjeblikket, men forhåbentlig vil jeg snart være færdig med den.

  For det andet, er jeg en perfektionist. Det betyder, at jeg ikke bare skriver noget tilfældigt, fordi jeg har haft tid til at blogge. Jeg vil derimod hellere vente et par dage, sĂĄ jeg virkelig kan putte mine tanker og arbejde i hvad jeg gør. Det betyder dog, hvis jeg ikke er inspireret eller ikke har fĂĄet de rigtige billeder til mit indlæg, kan der blive en smule tavs pĂĄ bloggen. Jeg stræber virkelig efter kvalitet pĂĄ min blog, med flotte billeder og en velskrevet tekst. SĂĄ jeg undskylder for stilheden i disse dage, men jeg ville bare gøre det klart, hvorfor der opstĂĄr disse smĂĄ huller med ingen indlæg engang imellem. Jeg hĂĄber I forstĂĄr 🙂 Kys og kram!

  Share:

  Leave a Reply