• New video : Back to school – lookbook


  As some of you might already have noticed on my Instagram (here) and my Facebook page (here), my new video I uploaded the other day. Since school has started for most of us, I thought that a Back to School – lookbook would be perfect right now. I choose 4 different outfits to show you, as my style can vary a lot, and hopefully reach out to more people. I really hope this video could give you guys some inspiration, so you don’t need to experience a clothing crisis in the morning before school 😉


  I really enjoy making videos, and I hope I will be able to do a lot more in the future. I have already planned to do a new ‘Follow me around’, as I’m going to Munich on Friday to visit my boyfriend. I have never been there before, so that will be quite exciting to experience a new city! That was all for now, kisses <3
  Som nogle af jer måske allerede har lagt mærke til på min Instagram (her) og min Facebook side (her), min nye video jeg uploadet den anden dag. Nu hvor skolen er begyndt for de fleste af os, tænkte jeg at Back to School – lookbook ville være perfekt lige nu. Jeg har valgt 4 forskellige outfits at vise jer, da min stil kan variere meget, og forhåbentlig også nå ud til flere mennesker. Jeg håber denne video kunne give jer lidt inspiration, så I ikke skal opleve tøjkriser om morgnen inden skole 😉


  Jeg elsker virkelig at lave videoer, og jeg håber at jeg vil kunne lave flere i fremtiden. Jeg har allerede planlagt at filme en ny “Follow me around”, da jeg skal til München på fredag for at besøge min kæreste. Jeg har aldrig været der før, så det bliver super spændende at opleve en ny storby! Det var alt for nu, kys <3

  Share:

  Leave a Reply