• Happy nugget

    Hi sweeties! I’m so satisfied with my experience I had the other day that I need to share it with you. A couple of days ago I lost a pearl from my favorite bracelet from Maanesten, which I got as a present. I was so afraid that I couldn’t do anything about it, as I didn’t have the bill for my bracelet, but I decided to go to Copenhagen and visit the shop anyway. To my biggest surprise, the woman in the store took a quick glance at it, after I told her that I had lost my pearl, she then went to get me a new one. For FREE. How amazing service is that? It really made my day so much better, and I can’t thank Maanesten enough for their good service. I often hear about people, who can’t get a refund and there’s simply nothing to do about their loss of jewelry or other things they have lost. So yes, that was a fantastic service experience that I wanted to share with you. Hugs <3  
    Hej sweeties! Jeg er så tilfreds med min oplevelse jeg havde den anden dag, at jeg simpelthen bliver nød til at dele den med jer. For et par dage siden mistede jeg en perle på mit favorit armbånd fra Maanesten, som jeg fik som en gave. Jeg var så bange for, at jeg ikke kunne gøre noget, da jeg ikke havde regningen for mit armbånd, men jeg besluttede mig for at tage til København og besøge butikken. Til min største overraskelse, tog kvinden i butikken et hurtigt kig på armbåndet, efter jeg fortalte hende at jeg havde mistet min perle, og derefter gik hun og kom tilbage med et nyt. Helt GRATIS. Hvor fantastisk service er det lige? Det gjorde virkelig min dag meget bedre, og jeg kan ikke takke Maanesten nok for deres gode service. Jeg hører ofte om folk, der ikke kan få en refundering og der simpelthen ikke noget at gøre ved deres tab af smykker eller andre ting, de har mistet. Så ja, det var lige en begejstrende service oplevelse, som jeg gerne ville dele med jer. Knus her fra <3

    Share:

    Leave a Reply