• New video – Follow me around on Mallorca
    Hi sweeties! I have finally uploaded my first ‘Follow me around’ video here from Mallorca, where I spent almost a whole day filming what I was up to. I really want to get better at filming and editing, and make more videos whenever I have time, as I thought it would be fun for you to see what I do 🙂 Enjoy the video and I will be back soon! Kisses    Hej sweeties! Nu har jeg endelig oploadet min første ‘follow me around’ video her fra Mallorca, hvor jeg brugte det meste af dagen på at filme hvad jeg lavede. Jeg vil virkelig gerne blive bedre til at filme og redigere og lave flere videoer når jeg har tid, da jeg tænker det måske ville være fedt for jer at se hvad jeg går og laver 🙂 Jeg håber I vil kunne lide videoen, og jeg vil snart være tilbage igen! Kys

    Share:

    Leave a Reply