• Blue flares

  Good evening! How adorable is this top from Zara? I love the details that give a very feminine touch to the outfit, but also stands out from my closet. And for us who are small-chested, this is a perfect way to add a little volume 😉

  I’m in Denmark at the moment, but I must say that the danish weather doesn’t live up to my expectations. Mallorca was much warmer and with lots of sun. Hopefully, the sun will appear soon here, otherwise I’m strongly considering jumping on the next flight to Mallorca!

  Where are you on vacation right now?
  God aften! Er den ikke bare flot denne top fra Zara? Jeg er helt vild med detaljerne, som giver et feminint touch til outfitet, men også skiller sig lidt ud fra mit klædeskab. Og så til os der ikke har de største bryster, er den perfekte måde til at give lidt volumen 😉 

  Jeg er nu i Danmark, og jeg må sige vejret ikke lever helt op til mine forventninger. Der var Mallorca dog lidt varmere og masser af sol. Forhåbenligt kommer solen snart frem her, ellers så overvejer jeg stærkt at hoppe på næste flyver til Mallorca!

  Hvor er I på ferie henne lige nu? 

  Share:

  Leave a Reply