• Minimalistic

    Pictures from pinterest


    I can sit and scroll through pinterest and tumblr for ages, when looking at the interior. Oh, there are so many nice things that I would love to add to my room, but I just feel like I’m ‘soon’ moving out, so I rather wait a little longer before I can go crazy with the decor and by then I will hopefully also have a bit more space to furnish 😉 Are there any other who feel the same way as me?     Jeg kan bare sidde og bladre igennem pinterest og tumbler i evigheder, når jeg kigger på interiør. Åh hvor er der dog mange fine ting jeg godt kunne tænke mig at tilføje til mit værelse, men jeg har det bare lidt sådan at jeg alligevel ‘snart’ skal flytte hjemmefra, så jeg vil hellere vente lidt endnu med at gå amok med indretning og der har jeg forhåbenligt også til den tid lidt mere plads til at møblere 😉 Er der nogle andre som har det på samme måde som mig?

    Share:

    Leave a Reply