• Midsummer    Friday my parents and I were invited to a midsummer party at my friend, Sanna. I had never been at such a party before, except I had always been reading about it at some of the Swedish bloggers, and looked at their beautiful pictures of the flower crowns 😉 It was a really cozy evening, with LOTS of food, and I had some delicious meatballs as well. Very important when you’re a swede! Haha, anyways, here are some pictures from that evening. I was so lucky to finally be able to make those flower crowns, sadly I just ended up making it too big, so it kept falling down on my face. Hopefully, I’ll get invited to more midsummer parties, so I can practice my flower crown skills 😀  

    Sidste fredag, blev mine forældre og jeg inviteret til en midsummer fest hos min veninde, Sanna. Jeg havde aldrig været til sådan en fest før, bortset fra jeg altid har læst om det hos nogle af de svenske bloggere, og set deres smukke billeder af blomsterkransene 😉 Det var en rigtig hyggelig aften, med MASSER af mad, og jeg fik også nogle lækre kødboller. Meget vigtigt, når du er en svensker! Haha, men ihvertfald, her er nogle billeder fra den aften. Jeg var så heldig, endelig at kunne få lov til at flette disse blomsterkranse, desværre endte jeg med at lave min for stor, så den faldt hele tiden ned på mit ansigt. Forhåbentlig vil jeg blive inviteret til flere midsummer fester, så jeg kan øve min blomsterkrans skills 😀


    Share:

    Leave a Reply