• Lou’s Diner  Hi sweeties! I’m back again, with some delicious burgers for you 😉 My mum and I went today for a burger at Lou’s Diner, after I’ve been working all day on my TOK presentation (IB students will know, why I deserve a burger..) Anyways, if you haven’t been by Lou’s Diner, then you’re definitely missing out on some good burgers, and I love their fries with chili mayo. Yuuum! 

  I counted that there are only 8 days left of school, and I’m so excited for last school day. I wouldn’t mind leaving for Mallorca now, drink lots of mojito’s and relax. Anyhow, I went to my first theory lesson the other day, after been waiting for so long to get my papers done. Woop woop! Kisses for now :*
  Hej sweeties! Nu er jeg tilbage med nogle lækre burgers til jer 😉 Min mor og jeg var et smut forbi Lou’ Diner, eftersom jeg har arbejdet på min TOK præsentation hele dagen( IB elever vil forstå, hvorfor jeg fortjener en burger…) Men ihvertfald, hvis du ikke er har været forbi Lou’s Diner, så er du helt klart gået glip af nogle lækre burgere, og jeg elsker deres pomfritter med chili mayo. Yuuum!

  Jeg talte lige at der kun er 8 dage tilbage af skole, og hold nu op hvor jeg dog glæder mig til sidste skoledag. Vil bare så gerne rejse afsted til Mallorca nu, drikke en masse mojito’s og slappe af. Jeg var forresten også til min første teori time her forleden dag, det tog dog lidt tid inden jeg kunne starte, da jeg skulle have en masse papir i orden. Men efter langt om længe er jeg endelig begyndt. Woop woop! Kys for nu :* 


  Share:

  1 Comment

  1. Corie Bratter
   June 13, 2016 / 8:32 am

   Love Lou's Diner!Coriewww.barefootinluxembourg.com

  Leave a Reply