• Just ordered – Ganni Dress

  Look at this beauty I just ordered from Ganni. I’ve been searching everywhere after a long dress that I could use for summer but also at a wedding I’ll be going to in October, and this is the perfect combo! The material is very light and the long sleeves, makes it more appropriate for those summer nights when you will be needing a bit of extra clothing to cover your arms. Plus, I will also be able to use the dress in October, when it gets colder outside, where I will possibly be wearing a jacket as well, to keep myself warm.


  Just to make an update on me, I’m suffering a lot from allergies at the moment, which makes it hard for me to blog, both because of my puffy eyes, but I do also get tired from blowing my nose and sneezing all the time. I have tried so many different kinds of allergy pills and nothing helps! Hope I will soon find a solution to this, so I don’t have to be so irritated by it, all the time. Kisses for now <3  
  Se lige denne skønne kjole jeg har bestilt hjem fra Ganni. Jeg har ledt efter en lang kjole som jeg ville kunne bruge til sommer, men også til et bryllup jeg skal til i oktober, og denne her sag er den perfekte combo! Materialet er rigtig let, og med de lange ærmer er den mere anvendeligt til de sommernætter hvor man lige har brug for lidt ekstra til at dække sine arme til. Plus vil jeg også kunne bruge kjolen til oktober når det bliver køligere udenfor, hvor jeg eventuelt vil have en jakke på, så jeg kan holde varmen. 


  Lige for at få en status på mig, så lider jeg rigtig meget af allergi lige for tiden, som gør det svært for mig at få blogget, både pga. mine ophævet øjne, men jeg bliver også enormt træt af at gå og pudse næse og nyse hele tiden. Jeg har prøvet så mange forskellige slags allergi piller og intet hjælper! Håber jeg snart finder en løsning til dette, så jeg ikke skal gå og være irritable af det hele tiden. Kys for nu <3

  Share:

  Leave a Reply