• Favorites


  Collected some outfit pictures from this and last year. It’s so funny to see how my style differs in each photo. I think my favorite outfit is number 11. What’s yours? <3


  I also did my first exam this morning, which was in chemistry. One thing I’m sure of is that I’m never gonna become a chemist! It was such a tough exam, anyways, one down, four more to go. Tomorrow I have my math exam, wish me luck!  Jeg har fået samlet nogle outfit billeder sammen fra dette og sidste år. Der er ret sjovt at se, hvordan min stil er forskellig i hvert billede. Jeg tror, at min favorit outfit er nummer 11. Hvilken er din? <3


  Jeg havde også min første eksamen i morges, som var i kemi. En ting jeg er sikker på er at jeg aldrig bliver en kemiker! Det var godt nok en hård eksamen, men ihvertfald er den første overstået, så nu mangler jeg bare fire mere. I morgen har jeg min matematik eksamen, ønsk mig held og lykke!

  Share:

  Leave a Reply