• Chill day

  Hola chicas! Today I haven’t done much, except going to the market with my parents, for grocery shopping and then we had a lunch at the harbor. 

  For you who knows the IB program, I have slowly started working on my extended essay. It’s an essay which has to be at least 4000 words, and has to be written in the summer holidays between 11th and 12th grade. My god, that’s quite a handful! So I’ll be using a lot of time on it, as you may have guessed, and perhaps it will affect the blog as well.

  Otherwise, the weather has been so nice here on Mallorca, and the other day I went jet skiing with some friends. I love to be out on the ocean and feel the wind in my hair, as long as I don’t need to swim in it 😉 Hugs and kisses <3
  Hola chicas! I dag har jeg ikke lavet det store, udover at jeg smuttede til market med mine forældre, for at handle ind og så fik vi en frokost i havnen. 

  Til jer som kender til IB programmet, er jeg langsomt begyndt på mit extended essay. Det er en stil som skal fylde mindst 4000 ord, og som skal skrives i sommerferien mellem 11. og 12. klasse. My god altså.. Det er noget af en mundfuld skal jeg lige hilse og sige! Så der vil blive brugt meget tid på den som I nok kan forstå, og vil sandsynligvis gå udover bloggen. 

  Men ellers er vejret skønt på Mallorca lige nu, og forleden var jeg ude og stå på jetski med nogle venner. Jeg elsker at være ude på havet og mærke vinden suse i håret, så længe jeg ikke skal svømme i det 😉 Kys og kram <3

  Share:

  Leave a Reply