• Prada prada baby

  I haven’t had any energy these past days, which is due to school and homework and so on. I’m looking so much forward to when I’m going on vacation. My mum just left for Lanzarote, og is going to be gone for 9 days in nice weather. Gosh, I wished that I had jumped into her suitcase and joined her. Anyways, it’s nice that the weekend is just around the corner!

  Last week, I recorded a video about my everyday makeup look, which I’m editing at the moment. Hopefully it will be up within the next week, but please bear with me that I haven’t made a video for a VERY long time… 🙂 Hugs!



  Jeg har ingen energi haft de sidste par dage, hvilket skyldes alt det skoleræs og afleveringer osv. Jeg glæder mig så meget til at det er mig der får ferie. Min mor er lige taget afsted til Lanzarote, og skal være afsted i hele 9 dage nede i varmen. Åh hvor gad jeg dog godt at have hoppet ned i kufferten og taget med. Anyways, dejligt at weekenden er lige rundt om hjørnet!

  Jeg har i sidste weekend prøvet at filme en video om min hverdags makeup, som jeg er igang med at redigere nu. Forhåbenligt kommer den op i løbet af weekenden, men I må dog lige bære over med mig at jeg ikke har lavet en video i MEGET lang tid.. 🙂 Knus!


  Share:

  Leave a Reply