• Oatmeal balls


  The other day I was really craving oatmeal balls, so I decided to make a portion today. They are so delicious, and then to spice it up I decorated them with coconut flakes and the others with matcha powder. You can pretty much add whatever you feel like, when making these oatmeal balls. Next time I’ll try and make some healthy ones with dates, as I have heard they should taste really good. 

  It is definitely worth trying these classic ones, yuum!


  All you need is:

  175 g oatmeal

  1 dl powdered sugar

  4 tablespoons of cocoa

  100 g soft butter  Den anden dag havde jeg sådan en lyst til havregrynkugler, så jeg besluttede mig for at lave en portion i dag. De er så lækre, og for at spice dem op, rullede jeg dem i kokos flager og de andre i Matcha pulver. Du kan stort set tilføje hvad som helst du har lyst til, når du laver disse havregrynskugler. Næste gang vil jeg prøve at lave nogle sunde kugler med dadler, da  jeg har hørt at det skulle smage vildt godt. 

  Det er bestemt værd at prøve disse klassiske, yuum!  Alt du har brug for er:

  175 g havregryn

  1 dl flormelis

  4 spsk kakao

  100 g blødt smør

  Share:

  Leave a Reply