• Lemonade obsession

    The sun is out, which means it’s time for refreshing drinks. When I was in Stockholm, I found the pink rose lemonade at a cafe, and it was one of the best lemonade I’ve ever tasted! I thought that you couldn’t get the lemonade here in Luxembourg, but luckily my friend Sanna told me that you could buy it at the local grocery store, wiiin! There are several varieties, but the pink one is my favorite 😉 I think I’ll try to make my own lemonade next week, as I’m so hooked on lemonades as the moment… Kisses for now <3
    Solen er fremme, hvilket betyder det er tid til forfriskende drinks. Da jeg var i Stockholm, fandt jeg den lyserøde rose lemonade, og det er den bedste lemonade jeg nogensinde har smagt! Jeg troede desværre ikke man kunne få den her i Luxembourg, men heldigvis fortalte min veninde Sanna at hun havde fundet den hos den lokale købmand, wiiiin! Der er flere varianter, men den lyserøde er min favorit 😉 Jeg tror at jeg vil prøve på at lave min egen lemonade næste uge, da jeg er blevet så vild med det.. Kys for nu <3

    Share:

    Leave a Reply