• Favorite hairstyle

    Good evening sweeties <3 I thought that I would quickly share my favorite hairstyle at the moment with you. After I got my hair cut short, I feel like it has become more flat and lifeless, so to add some volume, I often curl my hair. I really like the ‘effortless’ hair look, even though it isn’t really as effortless as it may seem 😉 I use a medium sized curling iron to create this look, and after I add sea salt spray to give my hair some texture. Maybe I’ll make a video when I got a bit more time.. Goodnight!
    God aften sweeties <3 Jeg tænkte at jeg lige hurtigt ville dele min favorit frisure i øjeblikket. Efter jeg fik mit hår klippet kort, synes jeg det er blevet mere fladt og livløst at se på, så for at tilføje noget volume, krøller jeg ofte mit hår. Jeg kan virkelig godt lide “the effortless” hårlook, selvom det egentlig ikke er så effortless som det ser ud 😉 Jeg bruger et medium størrelse krøllejern til at skabe dette look, og derefter tilføjer jeg saltvandsspray til at give mit hår noget tekstur. Måske vil jeg lave en video, når jeg får lidt mere tid.. Godnat!

    Share:

    Leave a Reply