• Favorite hairstyle

    Good evening sweeties <3 I thought that I would quickly share my favorite hairstyle at the moment with you. After I got my hair cut short, I feel like it has become more flat and lifeless, so to add some volume, I often curl my hair. I really like the ‘effortless’ hair look, even though it isn’t really as effortless as it may seem 😉 I use a medium sized curling iron to create this look, and after I add sea salt spray to give my hair some texture. Maybe I’ll make a video when I got a bit more time.. Goodnight!
    God aften sweeties <3 Jeg tĂŠnkte at jeg lige hurtigt ville dele min favorit frisure i Ăžjeblikket. Efter jeg fik mit hĂ„r klippet kort, synes jeg det er blevet mere fladt og livlĂžst at se pĂ„, sĂ„ for at tilfĂžje noget volume, krĂžller jeg ofte mit hĂ„r. Jeg kan virkelig godt lide “the effortless” hĂ„rlook, selvom det egentlig ikke er sĂ„ effortless som det ser ud 😉 Jeg bruger et medium stĂžrrelse krĂžllejern til at skabe dette look, og derefter tilfĂžjer jeg saltvandsspray til at give mit hĂ„r noget tekstur. MĂ„ske vil jeg lave en video, nĂ„r jeg fĂ„r lidt mere tid.. Godnat!

    Share:

    Leave a Reply