• Fashion Wall #1


  It’s the start of a new week, so I thought that it was time to begin a new series called ‘Fashion Wall’. I will share with you guys what I think is ‘in’ at the moment, or some favorit clothing to begin with, maybe I’ll come up with other things along the way.

  This weekend I didn’t do much, which was very nice, as I will be next weekend celebrating my friend’s birthday. Alexander is also coming on Thursday, so that’s a nice upcoming week 😉 Do you guys have any plans for this week?  Nu er det begyndelsen på en ny uge, så jeg tænkte at det var på tide at begynde en ny serie der hedder ‘Fashion Wall’. Her vil jeg blandt andet dele hvad jeg synes er ‘in’ lige for tiden, eller bare nogle favorit beklædninger til at begynde med, måske finder jeg på noget mere hen af vejen. 

  Jeg lavede ikke det store denne weekend, hvilket også var super dejligt, nu hvor jeg næste weekend skal fejre min venindes fødselsdag. Alexander kommer også på torsdag, så det bliver en god uge der kommer imøde 😉 Har I nogle planner for denne uge?

  Share:

  Leave a Reply