• Dress up – dress down

    Sponsored

    Hello sweeties! I hope your day has been good. As some of you maybe saw on my Instagram last night, I posted a picture, saying that I would be doing a ‘dress up – dress down’ post. So here you are, lots of pictures from two different outfits using the same off shoulder shirt. As it’s a simple blue and white striped shirt, you can easily combine it with a lot of clothing and use it for a night out or a simple everyday look. You can find the off shoulder shirt at ByDk.lu, HERE. Kisses for now :*    Hej sweeties! Jeg håber I har haft en god dag. Som nogle af jer måske så på min Instagram igår aftes, postede jeg et billede, hvor jeg sagde at jeg ville lave en ‘dress up – dress down’ indlæg. Så værsgo, her er en masse billeder fra de to forskellige outfits, hvor jeg bruger den samme off shoulder skjorte. Da det er en simpel blå og hvid stribet skjorte, kan du nemt kombinere den med en masse forskelligt tøj og bruge den til en tur i byen eller et simpelt hverdagslook. Du kan finde skjorten hos ByDk.lu, HER. Kys for nu :*


    Share:

    Leave a Reply