• Minor details


    Hi sweeties! I love jewelries, and I can’t get enough of them. I always wear jewelries, and if not, well then I feel a bit naked. When I was in Stockholm, I bought these necklaces you can see on the pictures, from Brandy Melville. I think they’re so good, to make a basic t-shirt stand out more, and create an edgy look. Even the smallest details can make a major difference 😉 Enjoy your weekend!    Hej sweeties! Jeg elsker smykker, og kan slet ikke få nok af dem. Har altid smykker på, og hvis ikke, ja så føler jeg mig lidt nøgen. Da jeg var i Stockholm, købte jeg disse to halskæder som I kan se på billederne, fra Brandy Melville. Jeg synes de er vildt fede til at gøre en basic t-shirt lidt mere spændende at se på, og skabe et edgy look. Selv de mindste detaljer kan gøre en stor forskel 😉 Forsæt god weekend til jer!

    Share:

    Leave a Reply