• Messy hair and nude lips

    I was so lucky to get one lip kit from Kylie Jenner’s collection. I ordered the color Dolce K, but I have to admit that the lip gloss is more brown than I expected. But to be honest, I think this color is so pretty, and works perfect for spring. The lip gloss has a creamy texture and smells like candy (not a fan…), but all in all, I’m quite satisfied with the lip kit. In fact, the brown shades are very trendy this spring, so I guess that’s a win-win 😉 Have any of you bought her lip glosses? Kisses for now <3    Jeg har været så heldig at få fingrene i et lip kit fra Kylie Jenners’ kollektion. Jeg bestilte farven Dolce K, men jeg må indrømme den er lidt brunere end jeg havde regnet med. Men hvis jeg skal være helt ærligt synes jeg faktisk denne farve er super flot, og passer perfekt her til foråret. Lip glossen har en cremet konsistens, og så dufter den af slik (det er så lige et minus hos mig..), men alt i alt, så er jeg rimelig tilfreds med lip kitet. De brune nuancer er faktisk forårets trend mht. læberne, så jeg gætter vel det er et win win 😉 Har I købt nogle af hendes lip glosses? Kys for nu <3


    Share:

    Leave a Reply