• Mesh dress

  Hello again! Sorry for the silence on the blog over the weekend, but I’ve been at a holiday house with my boyfriend, where we just relaxed and made delicious food. I’ve been lucky to make Alexander write a blogpost that will come up on the blog in the next few days, so stay tuned!

  I will soon leave the house and visit a friend of mine I haven’t seen in a while, and later in the evening I’ll go to my best friend, Ida to stay at for the next few nights. Busy woman when I’m in Denmark;-) I will start packing a little, and eat some lunch before I go. Hugs and kisses!  Hej igen! Undskyld for stilheden på bloggen henover weekenden, men jeg har været i sommerhus med min kæreste, hvor vi bare har slappet max af og lavet god mad. Jeg har været så heldig at få Alexander til at skrive et indlæg, som vil komme op på bloggen inden for de næste par dage, så stay tuned!

  Jeg skal om ikke så længe over til en ven, som jeg ikke har set i et stykke tid, og senere om aftenen tager jeg til min bedste veninde, Ida hvor jeg vil være de næste par dage. Busy woman når man er i Danmark 😉 Jeg vil begynde at få pakke lidt, og få spist noget frokost inden jeg smutter. Kys og kram!

  Share:

  Leave a Reply