• Final countdown

    Only one day till Sanna and I are leaving for Stockholm! Time goes by so fast, didn’t really feel like more than a week ago we ordered the tickets. I can’t wait to get away, and just enjoy another big city that I haven’t visited before. I’m so excited to take lots of pictures for the blog, and nonetheless going to cafes and drink lots of tea and coffee. 

    I have been really busy today, as I need to be finished with lots of things before I’m off… So this will be a short update! Kisses :*    Nu er der kun en dag til Sanna og jeg tager til Stockholm! Tiden flyver afsted, det føltes ikke mere end en uge siden vi bookede billetterne. Jeg kan ikke vente med at komme væk, og gå på opdagelser in en ny stor by hvor jeg aldrig har været før. Glæder mig til at få taget en masse billeder til bloggen, og ikke det mindste med at gå på cafeer, og drikke masser af kaffe og te 😉 Jeg har haft rigtig travlt i dag, da jeg har en masse ting som skal være ordnet inden jeg rejser. Så dette bliver en kort opdatering! Kys :*

    Share:

    Leave a Reply