• What a night

  I don’t know what’s going on with my body anymore. Yesterday it completely shut down when I came home from school. I started feeling sick, and everything became blurry for me. Then my fingers started feeling weird, and half of my face felt lifeless. In the evening I felt a bit better, but then this morning I felt even worse, and had a crazy headache. Sadly, I think it might have to do with me being a bit stressed of school, but I have just never felt so sick like this before 🙁 Have any of you ever felt the same?


  Now I’m feeling much better, so I decided to quickly shoot some pictures with Sanna, so you could see my new coat. I’m so happy with it, it’s perfect for the weather at the moment. I’ll go back to bed now, and get some rest, so I can get back on track! Kisses <3

  Jeg ved ikke, hvad der sker med min krop længere. I går lukkede den helt ned, da jeg kom hjem fra skole. Jeg begyndte at føle mig syg, og alt blev sløret for mine øjne. Derefter begyndte det at snore i mine fingre, og halvdelen af mit ansigt følte livløst. Om aftenen fik jeg det lidt bedre, men så i morges vågnede jeg op og følte mig endnu værre, og havde en voldsom hovedpine. Desværre tror jeg, det skyldes at jeg er en smule stresset med skolen, men jeg har bare aldrig følt mig så syg som dette før 🙁 Har nogen af jer prøvet noget lignende?


  Nu har jeg det meget bedre, så jeg besluttede mig hurtigt at skyde nogle billeder med Sanna, så I kunne se min nye frakke. Jeg er blevet så utroligt glad for den, og så er den perfekt til vejret lige nu. Jeg vil smutte tilbage til min seng, og få slappet af, så jeg komme på toppen igen! Kys <3


  Share:

  Leave a Reply