• Surprise party

  What a day! We have had the house full of people, and tons of delicious food, wine, champagne, you name it. We held a surprise party for my stepdad’s sister in law, as it is soon her birthday. She got so surprised when she arrived at our apartment, where all of us was waiting with a flag in our hands. Now I’m so tired in my legs after standing up most of the day. Can’t wait for tomorrow with all the leftovers that I can have for lunch, yum! 

  I’ll jump into my bed now, and watch some old episodes of America’s Next Top Model. So hooked on it at the moment 😉 Night sweeties!
  Sikke en dag! Vi har haft huset fuld af mennesker, og tonsvis af lækkert mad, vin, champagne, you name it. Vi holdte en surprise party for min papfar’s svigerinde, da det snart er hendes fødselsdag. Hun blev så overrasket, da hun kom op i vores lejlighed, hvor vi alle stop og ventede med et flag i hænderne. Nu er jeg dødtræt i mine ben efter at have stået op det meste af dagen. Kan slet ikke vente til i morgen med alle de madrester, jeg kan spise til frokost, yum! 

  Jeg vil hoppe i min seng nu, og se nogle gamle afsnits af America’s Next Top Model. Jeg er blevet så hooked på det i øjeblikket 😉 Night sweeties!


   Caught in action 😉

  Share:

  Leave a Reply