• So close

  Wup wup! Guess what? Soon I can begin on my driving license, how crazy is that? I just need to fill out these applications, and then I’m good to go. I can’t believe that I’ve reached the age, to finally be able to drive a car, or at least here in Luxembourg 😉 I’m so excited to begin, but at the same time I’m super nervous. Especially  for the driving part, haha. Surprise, surprise. I’m already fearing my worst moment, when I will have to hold still on a hill, and have to start the car. Oh well, that’s gonna be fun to see where I’ll end…  Wup wup! Guess what? Snart kan jeg begynde på mit kørekort, hvor vanvittigt er det lige? Jeg skal bare lige have udfyldt disse ansøgninger, og så er jeg klar. Jeg kan ikke tro, at jeg har nået den alder, hvor jeg endelig er gammel nok til at køre en bil, ihvertfald her i Luxembourg 😉 Jeg glæder mig så meget til at begynde, men samtidig er jeg også super nervøs. Eller i det mindste for den del der består i at køre selve bilen, haha. Surprise, surprise. Jeg frygter allerede mit værste øjeblik, når jeg bliver nødt til at holde stille på en bakke, og skal finde koblingspunktet. Det skal nok blive sjovt, at se hvor jeg ender henne..

  Share:

  4 Comments

  1. Louise H.
   March 19, 2016 / 10:00 pm

   Årh Sofie, den klarer du snilt! Det virker forvirrende og umuligt i starten, men alt kan læres. Pøj pøj med det! :3 Knus

   • Sofie Clausen
    March 22, 2016 / 9:51 am

    Tak Lullo! <3

   • Louise H.
    March 22, 2016 / 10:40 pm

    Håber alt er vel hos dig, og at du har det godt <3

   • Sofie Clausen
    March 24, 2016 / 7:39 am

    I lige måde, miss you! <3

  Leave a Reply