• Refreshing juices

    Hi sweeties! Today after school, a friend of mine who I haven’t spoken to in a while, decided to meet to catch up. I have for a while been hearing about this new place called Rawdish in town, which is a vegetarian cafe. I’m not a vegan though, but I heard that their juices should be amazing, so we decided to pop by and see. Aaaand, I’m already a fan. Their desserts were so tasty, especially the cake we got, which was called Sugardaddy 😉 And then the refreshing juices made you feel healthy on top of the dessert, win. Definitely worth checking this place out! Have a great Friday, kisses :*
    Hej sweeties! I dag efter skole, mødtes jeg med en veninde, som jeg ikke har talt med i et stykke tid, så vi besluttede os for at mødes for at ‘catch up’. Jeg har i et stykke tid hørt om dette nye sted i byen der hedder Rawdish, som er en vegetarisk cafe. Jeg er ikke selv vegetar, men jeg hørte at deres juices skulle være super gode, så vi besluttede os for at tage et smut forbi og se ad. Oggg, jeg er allerede fan. Deres desserter smagte så godt, især kagen vi fik, som hed Sugardaddy 😉 Deres juices var også rigtig forfriskende, og så følte man sig en smule sund ovenpå desserten, win. Absolut værd at besøge dette sted! I må have en dejlig fredag, kys :*

    Share:

    Leave a Reply