• Pizza time   Hello sweeties. I have been enjoying every single moment here, it’s been so nice to be back in the sun, but sadly I’ll have to leave again tomorrow. Luckily, I’m going to Denmark to visit my boyfriend, friends and family, so happy that we have two weeks of vacation 😉

  The other day we went out for pizza, and boy, they were good! If you are ever going to Palma, you should stop by Diablito. They have the best tasting pizza’s. Now I’ll enjoy my last day, before I’m off tomorrow morning, kisses!

  Hej sweeties. Jeg har nydt hvert eneste øjeblik her, det har var så skønt at være tilbage i varmen, men desværre bliver jeg nødt til at forlade øen igen imorgen. Heldigvis skal jeg dog videre til Danmark for at besøge min kæreste, venner og familie, er så glad for at vi har to ugers ferie 😉
  Den anden dag tog vi ud og fik pizza, and boy, de var gode! Hvis du nogensinde kommer til Palma, bør du stoppe ved Diablito. De har de bedste velsmagende pizzaer. Nu vil jeg nyde min sidste dag inden jeg rejser i morgen tidlig, kys!

  Share:

  Leave a Reply