• New in: Interior

  Hello my loves! Today I went out shopping with my mum, and look what I came home with. A new table for my bed. I have for a while been looking at tables, so I was really happy when I finally found one I liked. I actually didn’t know this was a Danish design, until I looked at the brand. No wonder why I chose it in the first place 😉 

  I also have a little announcement to give to you guys. I’ll be having a giveaway on the blog very soon so stay tuned! Hugs and kisses   Hello my loves! I dag var jeg ude og shoppe med min mor, og se hvad jeg kom hjem med. Et nyt bord til min seng. Jeg har i et stykke tid været på udkig efter et bord, så jeg var virkelig glad, da jeg endelig fandt et jeg kunne lide. Jeg vidste faktisk ikke, dette bord var dansk design, indtil jeg så på mærket. Ikke så underligt, hvorfor jeg valgte det i første omgang 😉

  Jeg har også en lille meddelelse at give til jer. Jeg vil have en giveaway på bloggen meget snart, så stay tuned! Kys og kram


  Share:

  Leave a Reply