• Good morning

    Buenos días! I finally arrived to my favorite island. Usually I blog in the afternoon, but today I thought I would give you an update this morning, as I will have a busy day. We are going to have an Easter lunch with the family and some friends, where we will have lots of delicious food. We already started yesterday with preparing some of the food, so you can imagine how much there will be 😉 I will go back to the tanning bed, and enjoy the last sun before the visitors arrive, hugs!

    Buenos días! Endelig er jeg ankommet til min yndlings ø. Jeg plejer som regel at blogge om aften, men I dag tænkte jeg at give jer en update her til morgen, da jeg får en travl dag. Vi skal nemlig holde påskefrokost med familien og nogle venner, hvor vi skal have en masse god mad. Vi begyndte allerede igår med at forberede maden, så I kan forstille jer hvor meget der vil være 😉 Jeg vil lige hoppe ud på solvognen og få det sidste sol inden gæsterne kommer, knus!

    Share:

    Leave a Reply