• Quick easy steps for fuller lips

    In case you don’t know what step two is.. It’s exfoliating your lips, either with a lip scrub or a toothbrush, and leave it on your lips for 1-2 minutes (picture 3). 


    Hello! How are you guys? I was so sick yesterday, so I had to take a day off from school.  Now I’m feeling much better, so let’s hope it will stay like that! I made a little step by step guide to achieve the nice plumped lips. A while ago, I read in a magazine that it takes time to find the right lipgloss/lipstick, which will satisfy your needs. It’s different from person to person how your lips will work together with the lip product and will create the ‘plump’. When I was in Denmark two weeks ago, I bought some lip glosses from Nyx, and I’m so happy for the one I’m wearing in these pictures. It’s called Tres Leches, and has a nice creamy texture. I hope you liked this post, and please let me know in the comments if I should do more of these with beauty tips. So don’t give up on finding the right lip gloss for you 😉  Kisses!     Hej! Hvordan går det med jer? Igår var jeg så syg, at jeg måtte blive hjemme fra skole. Nu har jeg fået det bedre, så lad os håbe det vil fortsætte sådan. Jeg har lavet en lille step for step guide, til hvordan I kan få flotte plumped læber. Jeg læste for ikke så længe siden i et blad hvor der stod at det tager tid for at finde den rette lipgloss/læbestift. Det er forskelligt fra person til person, hvordan ens læber samarbejder med læbe produktet og får fremhævet dit ”plump”. Da jeg var i Danmark for ikke så længe siden købte jeg et par lipglosser fra Nyx, og jeg er godt nok blevet glad for denne jeg bruger på disse billeder. Denne hedder Tres Leches, og har en lækker cremet konsistent. Jeg håber I kunne lide dette indlæg, og sig endelig til i kommentaren hvis jeg skal lave flere med beauty tips. Så giv ikke op med at finde den rette lipgloss til dig 😉 Kys fra her!


    Share:

    Leave a Reply