• New in: 2nd Day

  I bought these shoes yesterday, when strolling around in town. I must admit that they’re a bit special, but that just makes me like them even more! And since there was a crazy discount, it was hard to say no to that offer 😉 I’m really into the ‘business’ look at the moment, with the pants and blazer, so I think the shoes will fit perfectly into the look.

  Tonight I’ll go to my best friend, and stay there until I’m going back home to Lux. This vacation went by so quick, wouldn’t mind a week more! Hugs
  Jeg købte disse sko i går, da jeg osede rundt inde i byen. Jeg må indrømme de er lidt specielle, men det får mig bare til at kunne lide dem endnu mere! Og så var de endda sat ned til en rigtig god pris, så det var lidt svært at sige nej 😉 Jeg er ret vild med ‘business’ looket her for tiden, med bukser and en blazer, så jeg tror skoene vil passe perfect ind i looket. 

  I aften tager jeg videre til en veninde, og bliver der indtil jeg skal rejse hjem igen til Lux. Synes denne ferie er gået alt for hurtigt, kunne godt bruge en uge til! Knus

  Share:

  Leave a Reply