• Faux fur

  Jacket // Zara    Shirt // Norr    Jeans // Levis    Bag // From Italy    Shoes // H.A.I Atelier    Sunglasses // Chep Monday

  Hi sweeties, noticed a change? Got a haircut last week, and I’m so happy with my new hairstyle. My hair had grown til underneath my breasts, so my head felt quite light after my haircut. Quite a chunk that got cut off.. Anyways, here is my outfit I wanted to show you along with my faux fur jacket. I went to town today with a friend of mine, and went to some stores. I was looking for a nice mat nude lipstick from MAC, but of course they were closed today. I wish I could get the Kylie Jenner’s lip kit, but it’s impossible, because it was sold out shortly after she had launched the collection. 

  Do you know any good brands with nice mat lipsticks?

  Hej sweeties, bemærket noget nyt? Jeg blev klippet i sidste uge, og jeg er så glad for min nye frisure. Mit hår havde groet så langt at det gik til under brysterne, så mit hoved føltes en del lettere efter klipningen. Anyways, her er mit outfit, som jeg ville vise jer sammen med min faux fur jakke. Var et hurtig smut inde i byen med min veninde, og osede lidt. Jeg var på udkig efter en flot mat nude læbestift fra MAC, men selvfølgelig havde de LIGE lukket i dag. Ville ønske jeg kunne få fat i Kylie Jenner’s lipkit, men det er umulig fordi det var udsolgt få minutter efter hun havde lanceret kollektionen. 


  Kender I nogle gode mærker som laver nogle flotte matte læbestifter? 


  Share:

  Leave a Reply