• Sneak peek

    Photos by Sanna Ström

    Hi sweeties, I hope you’re doing alright! I was so unlucky yesterday, as I cut my finger. Ouch! I’m absolutely terrified of getting a blood test, but cutting myself and see even more blood. Nope, nope, nope.. Here’s a little peek from the other day’s outfit, with a nice sunset in the background. I have been wearing this hat almost everyday since I got it for Christmas. For so long I wanted a hat, and now I finally got one 😉 It’s such a cool accessories, and really gives a stylish touch to your outfit. Hugs!

    Hey sweeties, jeg håber I har det godt! Jeg var så uheldig igår, og kom til at skære mig selv i fingeren. Avv, siger jeg bare. Jeg er absolut rædselsdagen for når jeg skal have taget blodprøve, men at skære i sig selv og se endnu mere blod. Fy for pokker! Nå men her er et lille peek af mit outfit fra forleden dag, med en flot solnedgang i baggrunden. Jeg har haft min hat på lige siden jeg fik den til jul. I så lang tid havde jeg ønsket mig en hat, og nu har jeg endelig fået en 😉 Det er et flot tilbehør og giver et stilfuldt touch til ens outfit. Knus!

    Share:

    Leave a Reply