• Nails of the day # 1


  Hi sweeties, and belated happy New Year! I got back from Denmark yesterday after a 12 hours drive, phew… I slept most of the time during the drive, so it was very difficult to fall asleep yesterday. Oh well, hopefully it will be better tonight. And as a tradition we stopped by a Burger King for lunch/dinner to get the famous Whopper burger. That’s definitely the highlight of the trip, haha. I wanted to show you my nails I did for New Year’s Eve. I really liked the combo of a nude base that went along with the golden/silver glitter on top. Unfortunately, I didn’t get any outfit pictures from that evening, but next time I’ll wear the dress I’ll remember!

  It was really nice with a vacation, and I got so many ideas for upcoming posts for you guys, so hopefully I can be more active on the blog. I hope you had a great vacation! Kisses
  Hey sweeties, og et forsinket godt nytår! Jeg kom tilbage fra Danmark igår efter en 12 timers køretur, phew.. Jeg sov det meste af vejen, så det var meget svært at falde i søvn igår aftes. Oh well, forhåbenligt bliver det nemmere i aften. Og som tradition stoppede vi ved en Burger King for frokost/dinner for at få den kendte Whopper burger. Det er helt klart højdepunktet på hele turen, haha. Jeg ville vise jer mine negle jeg lavede til nytår, som  faktisk er mine nuværende negle. Jeg synes kombinationen af nude gik rigtig godt med min guld/sølv glimmer neglelak på toppen. Desværre har jeg ingen billeder af mit outfit fra den aften, men næste gang skal jeg skal have kjolen på skal jeg nok sørge for at få taget nogle billeder!

  Det var virkelig rart med noget ferie, for nu har jeg fået samlet en masse ideer sammen for kommende indlæg til jer, så jeg kan blive mere aktiv på bloggen. Jeg håber I havde en dejlig ferie! Kys for nu


  Share:

  Leave a Reply