• My New Year’s Resolutions

   One of them is definitely to get some new socks! 😀


  I have never set myself any goals after New Year’s Eve, as I didn’t really take it seriously. I’ve always thought that if you had any goals, why wait for a new year to begin achieving them? However, I do see the ”kick” and a new beginning you get. So, this year I will try it out and see if I can achieve my goals in 2016. First of all I have to be less on my phone, cause I spend far more time on it than I should in my every day life. The second thing is I have to wear my glasses more often, as I can’t see anything far away. I only wear them in school, but never at home or when I’m out and to be honest I think glasses look so cool. That’s why I also just ordered a new pair today, wopsi 😉  The third thing could be improve my photography skills. In fact, I just bought a new lens, which I used for these pictures. Hopefully the quality of my pictures will be better than before. Comment down below what your goals are for 2016! Sweet dreams.  Jeg har aldrig sat mig selv nogle nytårsforsætter da jeg ikke rigtig tog det særlig seriøst. Jeg har altid tænkt lidt hvis man laver nogle mål man vil opnå i det nye år, hvorfor ikke bare starte på det tidligere i stedet for at vente? Men jeg kan godt pointen i at man får et ”kick” og begynder på en ny. Så nu vil jeg altså også prøve og se om jeg kan opnå mine mål her i 2016. For det første skal jeg prøve at ligge min mobil mere fra mig, fordi jeg burger langt mere tid på den end jeg burde i min hverdag. Den anden ting er at jeg skal begynde at bruge mine briller noget oftere, nu hvor jeg ikke kan se så godt på afstand. Jeg bruger dem kun i skolen, men aldrig når jeg er hjemme eller ude i byen og for at jeg skal være helt ærlig så synes jeg briller ser vild fede ud. Det er også derfor jeg har bestilt et par nye i dag, wopsi 😉 Det tredje kunne være at blive bedre til at fotografere. Jeg har faktisk lige købt en ny linse, som jeg brugte til disse billeder. Forhåbenligt vil kvaliteten af mine billeder blive bedre end før. Skriv i kommentaren nedenunder hvad jeres mål er i 2016! Sweet dreams.

   And I’m completely in love with flared pants 😉

  Share:

  2 Comments

  1. Anonym
   January 9, 2016 / 10:20 pm

   My new years resolution is to do more squats. You know I wanna be fine as you. My second resolution wear more nike wear. I really look up to your style ;). My third and final resolution is to nail my nails more i really what you do with yours:). Im a really big fan and i hope a good new years!

   • Sofie Clausen
    January 11, 2016 / 4:53 pm

    Haha sounds good and thank you. Hope 2016 will be amazing for you! 🙂

  Leave a Reply