• Inspirational Friday
    Hi sweeties! I’m atm in the airport, waiting for my plane to Denmark. I thought that I would show you who I’m currently admiring, which is none other than Gigi Hadid. She has such a nice style that is very inspiring. I love the sporty look with a feminine twist, and she is not afraid of showing some skin 😉 I will be a bit busy this weekend, so there won’t be much blogging these days. Have a nice weekend! Hugs    Hej sweeies! Jeg sidder i pt. i lufthavnen og venter på mit fly til Danmark. Jeg tænkte jeg ville vise jer hvem jeg beundre her for tiden, nemlig selveste Gigi Hadid. Hun har den fedeste stil, som er virkelig inspirererende. Jeg elsker det sporty look med et feminint twist, og så er hun heller ikke bange for at vise lidt hud 😉 Jeg har en smule travlt denne weekend, så der bliver ikke meget tid til at blogge. I må have en god weekend! Knus

    Share:

    Leave a Reply