• I wouldn’t mind wearing #9  Dress // Ganni    Coat // Zara    Scarf // By Malene Birger    Shoes // Aldo    Bracelet // Maanesten    Earings // Hvisk                                Hat // Zadig & Voltaire    Bag //  Saint Laurent    Sunglasses // Kaibosh


  Maybe some of you can tell I want spring to come soon, by this collage 😉 I can’t wait till it gets a bit warmer so I can wear dresses again, cause I’m getting a bit tired of my jeans now. 

  I have also noticed the laced heels lately on many people, sadly Asos doesn’t have them in my size, but I’ll definitely keep an eye out and hope they’ll get them back in stock. I have to maintain myself with all this sale going on everywhere, especially when I’m in town. Last weekend I bought a striped shirt, with a vent on each side of it. It looked so nice when combining a belt with it. Have you guys bought any nice things on sale lately? Hugs
   Måske kan nogle af jer fortælle at jeg gerne vil have foråret kommer tilbage snart, med denne collage 😉 Jeg kan ikke vente til det bliver lidt varmere, så jeg kan have kjoler på igen, for jeg er godt nok ved at blive træt af mine jeans nu. 

  Jeg har også bemærket de snøret hæle på mange mennesker her på det sidste, men desværre har Asos dem ikke i min størrelse, så jeg må holde øje med at de får dem tilbage på lager. Jeg er nødt til at bevare roen med alt dette udsalg der foregår i pt, især når jeg er inde i byen. Sidste weekend købte jeg en stribet skjorte, med en slids på hver side af den. Det så så flot ud, når man kombinerede et bælte med skjorten. Har nogle af jer købt noget på udsalg her på det sidste? Knus

  Share:

  Leave a Reply