• Cold Colors

   Find the cover here!

  I’m so happy for my new cover I received the other day! I simply can’t get enough of the marble print at the moment, so I decided to get another marble cover for my Iphone 😉 I bought another one from Urban Outfitters, but that’s already filled with scratches. I wouldn’t recommend buying their covers, because of their poor quality!

  Just as I said we hadn’t got any snow, it started snowing like crazy today during school. Everything was white outside, and looked very nice, but as soon as I was done with school it had already melted away again. It’s still too warm for the snow to remain on the ground, maybe next year Luxembourg 😉 Kisses  Jeg er så glad for mit nye cover som jeg modtog for et par dage siden! Jeg kan slet ikke få nok af marmor her for tiden, så jeg valgte selvfølgelig også at få et marmor cover til min Iphone 😉 Jeg havde oprindeligt købt et andet fra Urban Outfitters, men det er allerede fyldt med ridser og ser temmelig beskidt ud. Jeg vil ikke anbefale at købes deres covers, da kvaliteten er virkelig dårlig!

  Lige da jeg sagde det ikke har sneet her, så begyndte det at sne voldsomt i dag imens jeg var i skole. Alt var hvidt udenfor og så rigtig fint ud, men så snart jeg var færdig med skolen var det allerede smeltet væk. Det er stadig for varmt til at sneen forbliver på jorden, måske til næste år Luxembourg 😉 Kys for nu

  This is not a sponsored post

  Share:

  Leave a Reply