• Army green bomber

  Bomber // Light Before Dark    Shirt // Vila    Jeans // Zara    Boots //Billi Bi    Hat // Flippa K    Bag // Bought in Italy    Necklace // Maanesten


  Here’s the outfit that you got a little teaser on the other day. I adore this bomber jacket, but I was so close to not getting it, so thank god I bought it after some consideration. I’m already craving a vacation again, when looking through my instagram feed and seeing sunny pictures, people have posted from the warm countries. Next week it will be close to 0 degrees here in Lux, no thank you. I thought I could finally pack my winter coat away 🙁 It hasn’t snowed at all this winter, which is a bit strange. I know it has snowed in Denmark as some of my friends have complained about it. Well, I can’t really complain so that’s good 😀 

  I’ve also been chosen to model to for a new clothing collection, I can’t wait to see how it will go! Hugs 

  Her er outfittet som I fik en lille teaser på den anden dag. Jeg elsker denne bomber jakke, men jeg var faktisk tæt på ikke at købe den, gudskelov købte jeg den efter lidt overvejelse. Jeg craver allerede for ferie igen, når jeg kigger igennem min instagram feed og ser på solrige billeder folk har postet fra de varme lande. Næste uge bliver det tæt på minus grader her i Lux, ellers tak. Nu troede jeg endelig at jeg kunne pakke min vinterfrakke væk 🙁 Det har slet ikke sneet her i Lux, hvilket er en smule mærkeligt nu hvor det er meningen der skal være sne. Jeg ved det har sneet en del i Danmark eftersom mine venner har klaget en del. Jeg kan ikke klage så det er vel altid noget 😉 

  Jeg er også blev udtaget til at stå model for et nyt tøjmærke, glæder mig til at se hvordan det kommer til at gå! Knus

  Share:

  1 Comment

  1. Anonym
   January 11, 2016 / 8:31 pm

   Hej putte mutten <3

  Leave a Reply