• Through my Instagram


  Hello everyone! I hope you had a wonderful Christmas with your beloved ones. I had a great evening with my family, and we had so much food. Can’t wait to show you my presents when I get back to Lux. I’m sorry for the bad blogging, but I just needed to relax and enjoy my holidays with my family, friends and my boyfriend. While doing the IB there isn’t much time to just sit back and relax, but I’ll try and do my best to blog as much as I can.

  Tonight I’m trying out paddle tennis for the first time, and I can’t wait to see how it will go. I’m a big fan of playing badminton, so lets see if I’ll be just as happy for paddle tennis as I am for badminton 😉 Hugs!
  Hej allesammen! Jeg håber I havde en skøn jul med jeres elskede. Jeg havde en dejlig aften med min famile, og vi fik så meget mad. Kan ikke vente med at vise jer mine gaver når jeg kommer hjem igen til Lux. Jeg er ked af min dårlig blogging, men jeg har bare haft brug for at slappe af og nyde min ferie med min familie, venner og kæreste. Imens jeg tager min IB er der ikke meget tid til at læne sig tilbage og slappe af, men jeg vil prøve og gøre mit bedste og få blogget så meget som muligt. 

  I aften skal jeg ud og spille paddle tennis for første gang, og jeg kan ikke vente med at se hvordan det vil gå. Jeg er stor fan af badminton, så lad os se om jeg vil blive ligeså glad for paddle tennis som jeg er for badminton 😉 Hugs!

  Share:

  Leave a Reply