• MOODBOARD


    Long time no seen! I have been really busy with this week, but hopefully it will start to calm down as it’s soon holidays. I’m leaving this Friday for Denmark and I can’t wait to go to visit my family, friends and boyfriend. I hope that I’ll do a bit of blogging before I leave, as I have a lot to do the two weeks I’m in Denmark, so if my blog is standing still you know why 😉 I’ll of course keep my instagram updated, so remember to occasionally take a look Goodnight!
    Long time no seen! Jeg har haft en virkelig travl uge, men forhåbenligt stilner det af da det snart er ferie. Jeg rejser til Danmark på fredag og jeg kan ikke vente med at se min familie, venner og min kæreste. Jeg håber på at jeg kan få blogget lidt inden jeg rejser, da jeg skal nå en masse i de to uger jeg er i Danmark, så hvis den står stille på bloggen igen så ved I hvorfor 😉 Jeg vil selvfølgelig holde jer opdateret på min instagram, så husk og kig forbi en gang imellem. Godnat!

      

    Share:

    Leave a Reply