• Just ordered: Nelly

  Link to dress here


  This year I have again ordered my dress for New Years Eve from Nelly.com. Unfortunately, I wasn’t quick enough when it was black Friday, as almost everything in my size was sold out, but I was lucky to find this one a couple of days later. I was close to buy a black dress again, but I was like ”nope, I’m not jumping into the black trap again this year”, so I went for this burgundy color 😉 I’m excited to see how it looks on me, as I’ve never owned a dress before with a draped neckline. 
  This Saturday I’m going to a casting for model job, and I’m very excited to see if I’ll make it. Fingers crossed!

  Was any of you lucky to buy something Black Friday?
  Jeg har igen i år bestilt en kjole fra Nelly.com her til nytår. Desværre var jeg ikke så hurtig på aftrækkeren da det var Black friday, da stort set alt i min størrelse var væk, men jeg var så heldig at finde denne kjole et par dage senere. Jeg var dog tæt på at købe en sort kjole igen i år, men jeg sagde til mig selv at nu måtte jeg altså finde en farve, så det blev til denne flotte burgundy farve 😉 Er spændt på at se hvordan den sidder på mig, da jeg aldrig har haft en kjole før med draperet hals. 
  Denne lørdag skal jeg til casting til et model job, og jeg er utrolig spændt på hvordan det vil gå. Fingrene er krydset!
  Var nogle af jer heldig at få købt noget Black Friday?  

  Share:

  Leave a Reply