• Red N’ Leather

  Photos by Sanna Ström


  Jacket // Drykorn    Shirt // Only    Pants // H&M    Boots // Gustav    Bag // Zadig & Voltaire

  Hi sweeties how are you? This outfit was from yesterday when the sun was still shining, 

  whereas today it’s nothing but rain. That’s why I’m not the biggest fan of this season, as the weather changes all the time. I haven’t done much today, except I went out for a lunch with my mum and stepdad. I’m so surprised we still haven’t got any snow, but it’s definitely getting colder! Now it’s time for hats and gloves. 

  And happy first Sunday of advent! Have any of you got any presents? I was so lucky to receive a nice grey sweater, which was just what I needed for this weather 😉 Kisses
  Hej sweeties, hvordan har I det? Dette outfit var fra igår da solen stadig skinnede, hvor i dag er det et rigtig møgvejr. Jeg er derfor ikke den helt store fan af denne årstid, da vejret skifter hele tiden. Jeg har ikke lavet det helt store i dag udover at jeg gik ud og fik en frokost med min mor og stepfar. Jeg er ret overrasket over at vi endnu ikke har fået noget sne, men det er helt bestemt blevet koldere! Nu er tiden kommet hvor det er frem med lufferne og huerne.

  Og glædelig første søndag i advent! Har I fået nogle gaver? Jeg var så heldig at få en grå sweater, lige hvad jeg havde brug for i denne kulde 😉 Kys  Share:

  Leave a Reply