• New fresh kicks

  (Sponsored post)


  I just got back from Mallorca, after some nice days in the heat. It was great to end my vacation with some sun and relaxation on the sunbed, and lots of episodes of Keeping up with the Kardashians. I have got completely hooked on the serie, and North is just so cute!


  We had a bit of a hassle with the airport this morning, thank god they solved the problem, otherwise I would have had to travel home alone. That would have been a blast… Alright, enough about that, I wanted to show you my new cool sneakers I received last week from Showstyle (find them here). I’m really pleased with their products, and it’s definitely worth to take a look on their website here. As my style varies from day to day, it’s always good to have a pair of comfortable shoes when I prefer a casual look. I usually never go for Puma shoes, but this design really caught my eye. I don’t think it’s going to be that last time I’m getting shoes from Puma 😉 Hugs!  Nu er jeg kommet hjem fra Mallorca efter et par skønne dage i varmen. Det var dejligt at slutte ferien af med noget sol og afslapning på solvognen, og jeg skal love for jeg fik set en masse Keeping up with the Kardashians. Jeg er blevet helt hooked på deres serie, og så er North da bare for cute!


  Vi havde lidt bøvl med lufthavnen imorges, men gudskelov fik de løst problemet, ellers var jeg blevet nød til at rejse alene hjem. Det kunne have været sjovt.. Nok om det, jeg ville vise jer mine nye fede sneakers som jeg modtog sidste uge fra Showstyle (find dem her). Da min stil kan variere sig fra dag til dag, er det altid godt med et par behagelig sko, når jeg fortrækker et afslappet look. Jeg plejer som regel ikke at vælge Puma, men dette design fangede mit øje. Jeg tror bestemt ikke dette er min sidste gang jeg vælger sko fra Puma 😉 Knus!

  Share:

  Leave a Reply