• Moodboard

  Now my birthday is over, which means we’re getting closer to winter. You can also tell that it’s getting colder, as some people tend to wear darker colored clothes. Sometimes it’s nice just to wear simple basic colors, such as white, black and grey, but I do prefer to wear colors. However, I always end up jumping with both my legs into this black and white trend during winter, but I’ll try to see if I can change my color combination for this upcoming winter. I’ve already made a minor change, by buying red shoes. I think that’s a good start 😉 

  Tonight I’ll celebrate my birthday with my two best friends, who I can’t wait to see! And of course I choose to have a taco night, as I love Mexican food. Tomorrow morning at 06:15 I’m off to Mallorca, and I know for sure who’s is going to take a nap on the plane. That’s all for now, hugs!  Nu er min fødselsdag overstået, hvilket betyder vi er tættere på vinteren. Du kan også se at det er blivet koldere, da folk har tendens til at have mørkere farvet tøj på. Nogle gange er det rart med de simple basic farver, såsom hvid, sort og grå, men jeg foretrækker at have farver på. Jeg ender dog altid selv med at hoppe med begge ben i denne sorte og hvide trend her om vinteren, men jeg vil prøve at se om jeg kan ændre min farve kombination til denne kommende vinter. Jeg har allerede lavet en mindre ændring, ved at købe røde sko. Jeg tror det er en god start 😉

  I aften skal jeg fejre min fødselsdag med mine to bedste veninder, som jeg ikke kan vente med at se! Og selvfølgelig valgte jeg at have taco night, da jeg elsker mexicansk mad. I morgen klokken 06:15 tager jeg afsted til Mallorca, og jeg tror vidst nok lige at der er en som skal have en morfar i flyet. Det er alt for nu, knus!

  Share:

  Leave a Reply