• Inspo for wishlist

  1. Day   2. Acne Studios    3. Ellos    4. Maanesten    5. Zara Home    6. H&M    7. Clinique

  Hello again! I’m at the moment finishing my wishlist for Christmas, and I thought that maybe some of you needed some inspiration to your wishlist. I have the Clinique moisturizing cream from the college, and it’s probably one of the best cream I’ve ever owned. Since it’s a bit pricy, I thought that you could put it on your wishlist as it’s a special occasion 😉 All my internet pages on my computer are mostly about interior designs as I’m redecorating my room, but as I was looking through Zara Home I saw this cute little notebook. I’m so close to purchase it! As I think it will be a perfect replacement to my boring Coca Cola calendar. 

  What’s your top three items on your wishlist?
  Hej igen! Jeg er igang med at færdiggøre min ønskeliste her til jul, og jeg tænkte at I måske  havde brug for noget inspiration til jeres ønskeliste. Jeg har selv ansigtscremen fra Clinique, og jeg må ærligt indrømme at det er nok den bedste creme jeg nogensinde har haft. Siden den er lidt dyr, tænkte jeg at den kunne puttes på ønskelisten til denne særlig begivenhed 😉 Alle mine internetsider på min computer er for det meste om indretning, da jeg er igang med at istandsætte mit værelse, men da jeg sad og kiggede på Zara Home faldt jeg over denne søde notebook. Jeg er så tæt på at købe den! Da den ville være en perfekt erstatning til min kedelige Coca Cola kalender.  

  Hvad er dine top tre ønsker?

  Share:

  Leave a Reply