• In my natural habitat

  Good evening sweeties! Here are a few pictures from Mallorca, when it was possible to only wear shorts and a small top. That vacation went by quick, and it was so nice not to have any plans in the calendar. I can feel that I’m back again, as the calendar is getting filled up. Soon I’ll be heading to an event about how to style your clothes. I’m so excited and hopefully I’ll learn some tips on great styling 😉

  This weekend I’m having a girls night on Friday with my friends, but just before that I have a shoot, which I will soon tell you more about! Otherwise I have lots of homework I have to finish. Have a nice evening, hugs 🙂


  God aften sweeties! Her er et par billeder fra Mallorca, da det var muligt kun at rende rundt i shorts og en lille top. Den ferie gik godt nok hurtigt, og det var skønt med ingen planer i kalender. Nu kan man godt mærke man er kommet tilbage, og kalenderen er fyldt godt op igen. Jeg skal om ikke så længe ud til et event der handler om at style sit tøj. Det bliver spændende og forhåbentligt får jeg nogle tips og tricks jeg kan tage med mig hjem 😉 

  Denne weekend står den ellers på girls night på fredag med veninderne, men lige inde da skal jeg til at shoot som jeg snart vil fortælle jer mere om! Og så skal jeg ellers få lavet en masse lektier. Fortsæt god aften, knus 🙂

  Share:

  Leave a Reply