• Balmain x H&M

  Balmain x H&M

  Did any of you get your fingers in the Balmain collection yesterday? It was crazy reading about all the people camping in front of the H&M shops the past days, I really hope they got what they wanted! I wasn’t planning on buying anything, but I was still curious to see their collection on their website. It took me half an hour before I got in, as there were so many people on the page. When I got in, almost everything was sold out. I wished I could have got one of their lavish dresses, but 400 euros is quite expensive, maybe in the future I’ll be able to afford that 😉
  Oh well, I’ll head outside to enjoy the nice weather as some of you maybe have noticed on my latest updates on Instagram. Have a nice day, kisses!
  Var der nogle af jer som fik fingrene i Balmain kollektionen igår? Det var helt vild at læse om de folk som havde campet udenfor H&M butikkerne de sidste par dage, jeg håber virkelig de fik hvad de ville have! Jeg havde ikke nogle planer om at købe noget, men jeg var dog stadig nysgerrig til at se deres kollektion på deres hjemmeside. Det tog mig dog en halv time at komme ind, da der var så mange mennesker inde på deres side. Da jeg så endelig kom ind, var stort set alt udsolgt. Jeg ville ønske jeg kunne have købt en af deres ekstravagante kjoler, men 3000 kr er lidt for dyrt til min pengepung, måske i fremtiden vil det være muligt at have råd til dem 😉
  Nå ja, jeg vil smutte udenfor og nyde det gode vejr som måske nogle af jer har bemærket på mine sidste updates på Instagram. I må have en god dag, kys!

  Share:

  Leave a Reply