• Winter coats/jackets

  1. Asos    2. Alpha Industries     3. Missguided    4. Asos    5. Samsøe Samsøe    6. Wood Wood  Hello again! I’m not the biggest fan of huge jackets, but I do like when the jacket is a bit long as it will keep your legs warm. I have tried to combine the short, medium and long jacket together so there’s something for everyone, if you of course like my chosen options 😉 

  I can finally start to relax a bit tomorrow as I’ve been working hard on studying for tests and doing projects these past days. Soon I have to start packing for Paris, and the forecast says it’s going to be sunny. Perfect, since I’m bringing my big camera with me, can’t wait to take some nice pictures of the streets of Paris and the vibrant life 🙂 See you soon, hugs!  Hej igen! Jeg er ikke de største fan af kæmpe frakker, men jeg kan nu meget godt lide når de er lidt længere og holder dine ben varme. Jeg har prøvet at kombinere korte, mellem og lange jakker så der er lidt for jer alle, hvis I ellers kan lide mine foretrukne 😉

  Jeg kan endelig imorgen begynde at slappe lidt af efter en hektisk uge med at læse til test og lave projekter. Snart skal jeg pakke til Paris, og vejrudsigten siger at det bliver solrigt. Perfekt da jeg tager mit store kamera med mig, kan slet ikke vente med at tage billeder af gaderne og det pulserende liv 🙂 Vi ses snart, knus! 


  Share:

  Leave a Reply