• The girl with the red shoes

    Woop woop, I’m back from Paris! And not empty-handed as you can see 😉 I had such a great trip with my mum and we ate a lot of delicious food. I was so exhausted yesterday when we got home, but it was nice to be back in my own bed. I’m not complaining about the beds at the hotel, cause they were really comfy! But you know, it’s always nice to sleep in your own 😉 I also bought a new bag, which I’ll show you soon. It took me a while to find the right one, but eventually I found it and I couldn’t be happier for my decision. I’ll talk to you guys soon, goodnight! 
    Woop woop, så er jeg tilbage fra Paris! Og ikke tomhændet som I kan se 😉 Jeg havde sådan en god tur med min mor og vi fik spist en masse god mad. Jeg var så træt igår da vi kom hjem, men det var så skønt at sove i sin egen seng. Jeg klager ikke over sengene på hotellet, tvært i mod, for de var godt nok behagelige! Men du ved, det er nu altid bedst at komme hjem til sin egen seng 😉 Jeg har også købt en ny fin taske, som jeg vil vise jer snart. Det tog mig lidt tid at finde den rigtige, men til sidst fandt jeg den og jeg kunne ikke være gladere for mit valg. Vi snakkes ved, godnat!

    Share:

    Leave a Reply